Ruilen & retourneren

Retourneren
Het kan gebeuren dat je een artikel hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. Je hebt het recht om het binnen 14 dagen na levering retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel zou doen.

Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf onder vermelding van bestelnummer via email aan info@sweetlittlecrown.com gemeld te worden. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Met de retourzending stuurt u het retourformulier of uitgeprinte factuur mee.
  • U heeft max. 14 dagen om het product terug te sturen. Artikelen die niet binnen deze 14 dagen na melding geretourneerd zijn, zullen niet worden geaccepteerd.
  • Als het artikel zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
  • De retourzending dient compleet te zijn, dwz, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met alle aangehechte accessoires en in de originele verpakking.

U kunt het artikel retour sturen aan:
Sweet Little Crown (Retour)
Parklaan 1
5582 KK Waalre

Let op: het is niet mogelijk de retourzending zelf aan dit adres af te geven.

Wanneer wij uw retourzending ontvangen hebben, wordt deze door het team van SLC beoordeelt en krijgt u een ontvangstbevestiging via de email. Als de retourzending voldoet aan de voorwaarden, streven wij ernaar om binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op uw rekening te storten.

Let op: er zitten kosten aan verbonden door te retourneren via PostNL.  Deze zijn voor rekening van de klant. Het kwijtraken van een retourzending is op risico van de klant. Ons advies is daarom om je pakket retour te zenden met een track&trace nummer. Hierdoor kan er ten allen tijden achterhaald worden mocht er wat er fout gaan.

Ruilen
Wanneer je een artikel graag zou willen omruilen, geldt dit als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen 14 dagen (zie retourneren) en bestelt het gewenste artikel via de website.