Het perfecte kraamcadeau!

Ben jij op zoek naar het ideale kraamcadeau? Shop dan hier de meest zachte en luxe hydrofiele doeken en je hebt een prachtig kraamcadeau. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hippe tijdloze designs. De hydrofiele doeken zijn los verkrijgbaar maar ook in mooie gift sets en multi packs.

Waar voldoet nou het perfecte kraamcadeau aan? Het belangrijkste is dat je er iets aan hebt en dat je het goed kan gebruiken. Naast talloze producten is de hydrofiele doek een echte musthave voor iedere kersverse vader of moeder. Je kan er niet genoeg van hebben. Het is natuurlijk wel leuk om een mooie, zachte en kwalitatieve (duurzame) doek te krijgen.

Op elke kraamlijst staan zo'n 12-20 hydrofiele doeken en wellicht weet je uit eigen ervaring of verhalen van anderen dat hydrofiele doeken multifunctioneel zijn. Je gebruikt ze om in te bakeren, als (hand)doekje, dekentje, onderlakentje, cover up tijdens het voeden, over het verschoonkussen, als knuffeldoek, speelkleed en nog veel meer. Je gebruikt ze werkelijk voor alles en de hele dag door!

De bamboe doeken van Sweet Little Crown zijn het perfecte kraamcadeau omdat je nooit genoeg hydrofiele doeken kunt hebben, en zeker niet als ze zo zacht aanvoelen als zijde. Ze worden gemaakt van organisch bamboe en door de ronde bamboevezels zijn ze ontzettend zacht. Daarnaast zijn ze ook hypoallergeen wat ideaal is voor de (gevoelige) babyhuid en duurzaam, omdat je ze jaren later nog steeds gebruikt als (hand)doek bij de zwemles of strandlaken op vakantie!

Shop hier het perfecte kraamcadeau!